×
menu
Banana open toast με αμυγδαλοβούτυρο και ξηρούς καρπούς

Αν τρώγεστε να πάτε στο επόμενο επίπεδο την παιχνιδιάρικη διάθεση που έχετε στη μαγειρική σας, ξεκινήστε από το Αμυδαλοβούτυρο, βάλτε δίπλα μία κομμένη μπανάνα και πασπαλίστε με ξηρούς καρπούς!

5'
Χρόνος Προετοιμασίας
0'
Χρόνος Μαγειρέματος
Βαθμός δυσκολίας
1
Μερίδες
Συστατικά
  • 1 μεγάλη μπανάνα
  • 4 κσ αμυγδαλοβούτυρο
  • 2 κγ σταφίδες
  • 2 κγ αμύγδαλο φιλέ
  • 2 κγ κολοκυθόσπορος
Χρησιμοποιήσαμε το προϊον
Τρόπος μαγειρέματος
  • Κόβουμε τη μπανάνα στη μέση κατά μήκος.
  • Βάζουμε από 2 κσ αμυγδαλοβούτυρο σε κάθε μισή μπανάνα.
  • Μοιράζουμε τις σταφίδες, το αμύγδαλο φιλέ και τον κολοκυθόσπορο στις δύο μισές μπανάνες. Απολαμβάνουμε.