×
menu
Overnight Chia Pudding με Αμυγδαλοβούτυρο

Ένα άκρως δροσιστικό και απολαυστικό pudding με σπόρους chia και Αμυγδαλοβούτυρο Healthy Habits που αξίζει την αναμονή!

10'
Χρόνος Προετοιμασίας
0
Χρόνος Μαγειρέματος
Βαθμός δυσκολίας
4
Μερίδες
Συστατικά
  • 250 γρ φυτικό ρόφημα της αρεσκείας σας
  • 1 μπανάνα κομμένη σε φετάκια
  • 2 κσ αμυγδαλοβούτυρο
  • ¾ κγ κανέλλα
  • 2 κσ μέλι ή maple syrup
  • 1 κγ εκχύλισμα βανίλιας
  • 80 γρ σπόροι τσία
  • Για τo topping: φετάκια μπανάνας, γκρανόλα, αμύγδαλο φιλέ και αμυγδαλοβούτυρο
Χρησιμοποιήσαμε το προϊον
Τρόπος μαγειρέματος
  • Σε ένα μούλτι ρίχνετε το φυτικό ρόφημα μαζί με το αμυγδαλοβούτυρο, τη μπανάνα, τη βανίλια, την κανέλλα και το μέλι και τα χτυπάτε να λιώσουν
  • Αδειάζετε το μείγμα αυτό σε ένα μπωλ, ρίχνετε μέσα τους σπόρους τσία και ανακατεύετε. Αφήνετε 5’ και ανακατεύετε ξανά. Σκεπάζετε με μεμβράνη το μπωλ και βάζετε στο ψυγείο όλο το βράδυ.
  • Την επόμενη μέρα, βγάζετε από το ψυγείο την πουτίγκα και συναρμολογείτε σε μικρά ποτηράκια ή βαζάκια σε στρώσεις: πουτίγκα, φετάκια μπανάνας, πουτίγκα και πάλι μπανάνα, γκρανόλα, αμύγδαλο φιλέ και αμυγδαλοβούτυρο. Συντηρούνται στο ψυγείο.