×
menu
Chips ρυζιού γεύση τυριού και εύκολο γουακαμόλε

Ίιιιχα, αρίμπα, αρίμπα, άντερε, άντερε! Όταν φαντάζεσαι μεξικανικές βραδιές ακόμα και το μεσημέρι, έχεις τα τραγανά και απολαυστικά Chip Ρυζιού με Τυρί να χορεύουν στον ρυθμό των μαριάτσι πάνω σε ένα εύκολο και γρήγορο dip γουακαμόλε! Όλε γεύση!

5'
Χρόνος Προετοιμασίας
0'
Χρόνος Μαγειρέματος
Βαθμός δυσκολίας
4
Μερίδες
Συστατικά
  • Chips ρυζιού με γεύση τυριού
  • 1 αβοκάντο
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 20ml ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. φύλλα κόλιανδρου
  • Χυμό από ένα μοσχολέμονο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Χρησιμοποιήσαμε το προϊον
Τρόπος μαγειρέματος
  • Στο μπλέντερ πολτοποιούμε όλα τα υλικά για μερικά λεπτά.
  • Σερβίρουμε τη σάλτσα με τα chips και απολαμβάνουμε.

Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε μια καυτερή πιπεριά ή μερικές σταγόνες ταμπάσκο