×
menu
Chips ρυζιού γεύση θαλασσινό αλάτι-πιπέρι με συνοδευτικό vegan πέστο

Θέλεις να απολαμβάνεις τη vegan διατροφή σου στη φουλ γεύση της; Πες το και έγινε, με συνοδευτική vegan πέστο για να dipάρεις με όρεξη τα πολυαγαπημένα, νόστιμα και τραγανά Chips Ρυζιού με Θαλασσινό Αλάτι & Μαύρο Πιπέρι, που είναι κατάλληλα για vegan διατροφή!

Θερμίδες:
5'
Χρόνος Προετοιμασίας
0'
Χρόνος Μαγειρέματος
Βαθμός δυσκολίας
4
Μερίδες
Συστατικά
  • Chips ρυζιού με γεύση θαλασσινό αλάτι-πιπέρι
  • 15 φύλλα βασιλικό
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 20 γρ. καρύδια
  • 20 γρ. κάσιους
  • 50ml ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Χρησιμοποιήσαμε το προϊον Chips Ρυζιού Θαλασσινό Αλάτι & Μαύρο Πιπέρι
Τρόπος μαγειρέματος
  • Στο μπλέντερ πολτοποιούμε όλα τα υλικά με τη μισή ποσότητα από το ελαιόλαδο για μερικά λεπτά.
  • Προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
  • Σερβίρουμε τη σάλτσα με τα chips και απολαμβάνουμε.

Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε λίγες σταγόνες ξύδι ή ξύσμα λεμονιού