×
menu
Γεμιστοί χουρμάδες με αμυγδαλοβούτυρο Healthy Habits

Μπορεί οι χουρμάδες να είναι καρπός του φοίνικα με την επιστημονική ονομασία Φοίνιξ ο δακτυλοφόρος αλλά εσύ θα φέρεις τα δάχτυλά σου στο στόμα από τη νοστιμιά όταν τους δοκιμάσεις γεμιστούς με Αμυγδαλοβούτυρο.

10'
Χρόνος Μαγειρέματος
Βαθμός δυσκολίας
10
Μερίδες
Συστατικά
  • 10 βασιλικοί χουρμάδες
  • 10 κγ αμυγδαλοβούτυρο Healthy Habits
  • 30 γρ χοντροκομμένα, καβουρδισμένα και ανάλατα αμύγδαλα
  • 50 γρ λιωμένη κουβερτούρα
  • 3-5 γρ χοντρό αλάτι
Χρησιμοποιήσαμε το προϊον
Τρόπος μαγειρέματος
  • Αφαιρούμε το κουκούτσι από τους χουρμάδες κόβωντάς τους έως τη μέση κατά μήκος
  • Γεμίζουμε κάθε χουρμά με ένα κγ αμυγδολοβούτυρο
  • Ρίχνουμε αμύγδαλα σε όλους, γραμμές από λιωμένη κουβερτούρα και πασπαλίζουμε με ελάχιστο αλάτι.