×
menu
Μπάρες με Extra Μαρμελάδα Φράουλα

Έχουμε την τέλεια συνταγή για μπάρες που «σηκώνουν» τις απαιτήσεις σου τόσο σε γεύση όσο και σε διατροφική αξία. Τι χρειάζεσαι; Extra Μαρμελάδα Φράουλα, αλεύρι, βρώμη, μέλι και λάδι καρύδα!

5'
Χρόνος Προετοιμασίας
38'
Χρόνος Μαγειρέματος
Βαθμός δυσκολίας
6 μπάρες
Μερίδες
Συστατικά
  • 140 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 110 γρ. βρώμη
  • 1/4 κ.γ. baking soda
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 200 γρ. Extra Μαρμελάδα Φράουλα
  • 100 γρ. λάδι καρύδας
  • 1 κ.γ. μέλι
  • 1/4 κ.γ. κανέλα τριμμένη
Χρησιμοποιήσαμε το προϊον
Τρόπος μαγειρέματος
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C πάνω-κάτω αντιστάσεις και στρώνουμε ένα μικρό τετράγωνο ταψάκι με λαδόκολλα (21χ21 εκ.).
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα στερεά υλικά με μια μαρίζ: αλεύρι, βρώμη, σόδα, αλάτι, κανέλα.
  • Προσθέτουμε τα υγρά: λάδι καρύδας και μέλι και ανακατεύουμε να γίνουν ένα «ζυμάρι».
  • Ρίχνω τα ¾ του «ζυμαριού» στο ταψί και το πιέζω με τα δάχτυλά μου να ισιώσει και να καλύψει όλη την επιφάνεια του ταψιού.
  • Βάζω από πάνω την Extra Mαρμελάδα Φράουλα-αφήνοντας ένα μικρό περιθώριο κενό στις άκρες.
  • Πασπαλίζω ψιχουλιαστά με το υπόλοιπο «ζυμάρι», πιέζοντας ελαφρά πάνω από τη μαρμελάδα.
  • Ψήνω για 35-38’ μέχρι να γίνει χρυσό το ζυμάρι.
  • Αφήνω να κρυώσει και κόβω σε κομμάτια.