×
menu
Pitatakia με dip από μοτσαρέλα και φρέσκια ντομάτα

Πηγαίνουμε το fingerfood σε άλλο level και δημιουργούμε μια εύκολη συνταγή με άκρως παρεΐστικη διάθεση. Τραγανά Pitatakia pizza με δροσερό dip μοτσαρέλας και αρωματικό dip φρέσκιας ντομάτας με θυμάρι που θα ξετρελάνουν τους πάντες. Βυθίσου στη γεύση τους!

Θερμίδες: 120 / μερίδα
15'
Χρόνος Προετοιμασίας
0'
Χρόνος Μαγειρέματος
Βαθμός δυσκολίας
4-5
Μερίδες
Συστατικά
  • 2 συσκευασίες Pitatakia με γεύση pizza
Για το dip μοτσαρέλας
  • 150 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα
  • 50 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 50 γρ. τυρί κρέμα
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το dip ντομάτας
  • 2 ντομάτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τοματοπελτέ
  • 4-5 φύλλα θυμάρι
  • 3 φύλλα βασιλικό
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Χρησιμοποιήσαμε το προϊον
Τρόπος μαγειρέματος
Το dip μοτσαρέλας
Στο μπλέντερ πολτοποιούμε τη μοτσαρέλα και το τυρί κρέμα, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και στο τέλος ενσωματώνουμε το γιαούρτι.
Το dip ντομάτας
Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, πολτοποιούμε μέχρι να πάρει κρεμώδη υφή.

Σερβίρουμε τα dip με τα Pitatakia pizza και απολαμβάνουμε

Μπορούμε να προσθέσουμε στο dip μοτσαρέλας λίγο ξύσμα λεμονιού και στο dip ντομάτας λίγο μπούκοβο